Uutuudet

Slide1

Flip Design

Mikä tahansa tila muuttuu kokoustilaksi

Jos yrityksellä on rajoitetusti yhteistyötiloja, Samsung Flip muuntaa minkä tahansa toimistotilan täysin toimivaksi palaveritilaksi. Pyörillä kulkeva jalusta antaa käyttäjille mahdollisuuden aloittaa kokouksen missä tahansa ja milloin tahansa.

Flip Solution

Ota näyttö helposti käyttöön

Kokousten käynnistys onnistuu nyt ilman, että laitteiden käynnistämiseen kuluu aikaa. Sisäiset anturit aktivoivat Flip-näytön, kun käyttäjä lähestyy näyttöä, ottaa kynän käteensä tai vaihtaa näyttöä pysty-ja vaakatilan välillä. Siten sinä ja kollegasi voitte aloittaa uusia keskusteluja tai jatkaa siitä, mihin jäitte.

Slide2

Flip Touch

Kaikki ideat sormien ulottuvilla

Kokousmuistiinpanot eivät enää joudu hukkaan. Tehokas TIZEN 3.0 -käyttöjärjestelmä varmistaa, että Flip tarjoaa monipuolisen ja laajan tallennuspaikan kokouksiin liittyvälle sisällölle. Lisäksi TIZEN 3.0 tarjoaa sinulle ja tiimillesi helpon käyttöliittymän tallennettujen materiaalien löytämiseen ja katseluun.

Kosketuspohjaista viestintää

InGlass™-teknologia varmistaa reaaliaikaisen palautteen ilman viiveitä. Kirjoittaminen ja piirtäminen sujuvat yhtä kätevästi kuin perinteisesti paperille.

Slide3

Flip Notation

Piirrä, kirjoita, inspiroi

Nauti perinteisen kirjoittamisen tutusta tuntumasta monipuolisessa digitaalisessa muodossa, käyttäen eri värejä, tyylejä ja leveyksiä. Jopa 4 henkilöä voi kirjoittaa samanaikaisesti käyttäen mitä tahansa kirjoitusvälinettä.

Flip Navigation

Intuitiivista navigointia

Samsung Flipin käyttäjäystävällinen valikko helpottaa navigointia niin, että sisällön katselu ja hallinta onnistuu nopeasti. Ryhmän vetäjä voi esikatsella yksittäisiä sisältösivuja ja tehdä niihin välittömiä muutoksia suoraan näytöllä.

Helppoa selausta

Sinun ja tiimisi ei tarvitse enää lajitella isoja paperipinoja löytääksenne tietyt tiedot. Nyt voit selata ja suorittaa hakuja helposti jopa 20 selkeästi erotellulla digitaalisella Flip-sivulla.

Flip Touch

Kosketuspohjaista viestintää

InGlass™-teknologia varmistaa reaaliaikaisen palautteen ilman viiveitä. Kirjoittaminen ja piirtäminen sujuvat yhtä kätevästi kuin perinteisesti paperille.

Slide4

Flip Display

Tarkkuutta esityksiin

Samsung Flip -näytön selkeä UHD-kuvanlaatu pysyy yhdenmukaisena ympäristön olosuhteista riippumatta. Siten kokoustilaan saadaan vaikuttavampaa visuaalista tehoa.

Synkronoitu katselu ja hallinta

Touch Out Control -toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden synkronoida omat laitteensa Flip-näytölle reaaliaikaista katselua ja hallintaa varten. Flip-näytöllä tehdyt muutokset siirtyvät automaattisesti käyttäjien omille laitteille ja päinvastoin, joten kaikki sujuu tehokkaasti.

*Touch Out Control on käytettävissä Touch USB -liitännällä tai UIBC-liitetyillä Android-mobiililaitteilla (2016 tai uudempi) sekä Windows 10 -tietokoneilla.

Slide5

Flip Protection

Helppo lukituksen avaus

Samoin kuin puhelimella tai tabletilla, Flip-näytön käyttöä voi rajoittaa salasanalla tiettyihin valikoituihin käyttäjiin. Sisältöön pääsee käsiksi omalla salasanalla, ja sen muokkauksen voi aloittaa heti yhdessä.

Lisätietoja:

» Samsung Flip

DbD Systems Oy
Lyhtytie 8 A
00750 Helsinki
dbd(a)dbdsystems.fi
 
Tekninen tuki ja pikaiset huoltotarpeet
050 414 2026